Passion for meat

THE IRRESISTIBLE TASTE

Gemaakt voor pure genieters, gecreëerd voor de fijnproevers, samengesteld voor de vleesliefhebbers. Ontwikkeld voor jou! Met de unieke selectie van het lekkerste vlees is het mogelijk om op een eenvoudige manier iets groots op tafel te zetten en daar uitgelaten te van genieten.

Met de producten van Passion for Meat is niets standaard en geniet je al bij de keuze van het vlees. Of je nu kiest voor de Australische producten, of liever Spaans of Nieuw-Zeelands hebt; met de producten van Passion for Meat zit je altijd goed. Zelfs als je kiest voor de producten van eigen bodem of de keuze maakt voor een malsere en zachtere versie. Na de keuze voor het land van herkomst ben je nog lang niet klaar, want ga je voor steak? Burger? Of heb je liever de zachte stukken? Ga je voor barbecue, de grill of kies je voor de oven?

Passion For Meat.

Het vlees  van Passion for Meat, is onder de meest strenge normen voor mens en dier tot stand gekomen. Dierenwelzijn wordt hierbij niet uit het oog verloren. Vrij kunnen grazen en bewegingsruimte  in natuurlijke en of veilige  omgeving  zijn hierbij de kernwoorden.  Kwaliteit begint tenslotte bij de aanvang!

Ontvang onze nieuwsbrief

We verzenden nieuwsbrieven met aanbiedingen, ons assortiment en tips!

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.